Werken en leren

Of je nou een BOL, BBL, MBO of HBO opleiding volgt: bij ons ben je van harte welkom!

Erkend leerbedrijf BBL BOL stage Afstuderen

Erkend leerbedrijf

Certacon is vanaf januari 2024 officieel erkend als leerbedrijf door het SBB! Dit opent ook de deuren voor mbo-stagiairs om bij ons waardevolle ervaring op te doen.

Bij Certacon geloven we in kennisdeling en het bieden van een inspirerende omgeving voor opkomend talent. Als stagiair krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een stimulerende en leerzame werkomgeving, waarbij je samenwerkt met ervaren collega's.

De combinatie van theoretische kennis en praktische toepassing is de sleutel tot succes. Bij Certacon zijn we vastbesloten om je te begeleiden op jouw reis naar vakbekwaamheid.

Naast mbo ben je ook voor een hbo-stage van harte welkom bij ons!

BBL stage bij Certacon

Ben jij een echte doener en bezig met je BBL opleiding? Volg jij bijvoorbeeld de opleiding bouwkunde? Dan hebben wij mogelijkheden voor jou en investeren we graag in jouw toekomst. 

BOL stage bij Certacon

Een stage is ideaal om het werkveld te verkennen en de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Na afloop van je stage weet je meer over je eigen capaciteiten, wensen en ambities. Elk jaar hebben wij diverse stageplekken beschikbaar. 

Afstuderen

Zit jij in je laatste jaar van je opleiding en is het tijd voor je afstudeerstage? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.